Hrvatska

Slovenija

Nemačka

Rusija

Bugarska

madjarska.jpg

Italija

Francuska

Rumunija

Češka

turska.jpg

Holandija

Švedka

Danska

finland.jpg

Norveska

estonija.jpg

albanija.jpg

galicija.jpg

malta.jpg

tajland.jpg

Vi ste na stranici: Home › O nama › O nama

O nama


IPI je osnovan 2002. godine sa ciljem razvoja proizvodnje i plasmana proizvoda od zeolita.
IPI se specijalizovao za proizvodnju najbolje vrste minerala Klinoptilolita, zeolita kalijumskog tipa, za ljudsku upotrebu, koji zadovoljava sve uslove zdravstvene ispravnosti.
Stalan razvoj proizvoda iz našeg programa garantuje pouzdan kvalitet i konstantan napredak ključnih osobina proizvoda.
Stalni rast tržišta i proizvodnje su osobine koje nam omogućuju ovakav nivo razvoja i kvaliteta.
Proizvodi kompanije IPI mogu se naći širom sveta. Njihova delotvornost je potvrđena od strane naših zadovoljnih korisnika.

U skladu sa novom zakonskom regulativom, 2014.god završen je novi postupak sertifikovanja zeolita iz rudnika Slanci, kao i našeg proizvoda HOMOZEL. Dobijeno je strućno mišljenje i kategorizacija proizvoda od strane Farmaceutskog fakulteta u Beogradu br. 2-2054.
Dobijeno je stručno mišljenje o zdravstvenoj ispravnosti "HOMOZEL"-a, od Instituta za javno zdravlje Dr. Milan Jovanović Batut iz Beograda br. 83/6.
Takođe je u saradnji sa firmom "ANA FARM", Vidska 37/13 Beograd, sproveden novi proces  proizvdnje, punjenja i pakovanja po HASSP sistemu (SYSTEM  SERTIFICATION  HACCP, SNAS Reg. No. 158/R-016.)
Nakon ispunjenih svih novih zakonskih uslova, naš proizvod , dodatak ishrani HOMOZEL je sertifikovan i upisan u bazu podataka kod Ministarstva zdravlja Republike Srbije pod br. 6623/2015.

Komercijalno ime HOMOZEL zaštićeno je u zavodu ža Intelektualnu svojinu Republike Srbije reg. br. 65664